Encaustic painting

Encaustic painting wordt ook wel schilderen met bijenwas genoemd. De schilderingen die u hiermee maakt heten encaustic art. Het is een mooie vorm van kunst waar u al uw creativiteit in kwijt kunt.

Encaustic painting

Wanneer u begint met encaustic painting heeft u in ieder geval de volgende spullen nodig:

  • Bijenwasblokjes
  • Gecoat papier
  • Schildersijzer

Als u bovenstaande benodigdheden heeft dan kunt u beginnen met het schilderen met bijenwas. Daarnaast zijn er een aantal gereedschappen die u extra kunt aanschaffen, zoals een schraper. Dit is handig voor het aanbrengen van details door bijenwas weg te schrapen. Hiermee brengt u heel mooi meer details aan. Met een styler kunt u zeer gedetailleerd te werk gaan. Dit is een warmtebron met verschillende opzetstukken. Dit maakt het mogelijk om diverse creaties te maken.

visibility

Mixed Cards 40xA6+20xA5+10xA4

Speciaal gecoat karton voor het Schilderen met Bijenwas

9,50

visibility

Draak rechts

5x7cm

6,75

visibility

Projectbook - Nederlandse vertaling

Nederlandse vertaling van het boek (LET OP ZONDER ILLUSTRATIES)

4,50

Wastekeningen maken

Het proces van het maken van de schildering is eigenlijk net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Tijdens het proces kunt u uw gevoel laten spreken en helemaal ingaan op deze geweldige hobby. U kunt er heerlijk creatief mee bezig zijn en het geeft u tevens inspiratie.

Neem contact met ons op

Materialen bestellen in onze webshop

U bestelt encaustic painting materialen heel gemakkelijk in onze webshop. Wij bieden u verschillende kleuren karton aan en tevens kunt u bij ons terecht voor diverse afmetingen. Binnen 1 tot 2 werkdagen wordt uw bestelling bij u thuis afgeleverd. U betaalt bij ons eenvoudig via iDEAL of u maakt het vooraf over. Ook is het mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. In dat geval kunt u contant afrekenen bij het afhalen. Heeft u nog vragen over uw bestelling of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op.