Saeta wax 200 gram
Saeta Blok 200 gram
0 Reviews | Review toevoegen
Encaustic Saeta Bijenwas, is een speciale mix die voor Saeta en Shellac techniek is gemaakt. Om de mate van hardheid te bereiken is de natuurlijke vuller calcium toegevoegd aan de Bijenwas. Wanneer...
€ 9,00
€ 6,49
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Encaustic Saeta Bijenwas, is een speciale mix die voor Saeta en Shellac techniek is gemaakt. Om de mate van hardheid te bereiken is de natuurlijke vuller calcium toegevoegd aan de Bijenwas. Wanneer de was verhit wordt in een smeltpan is het belangrijk de was regelmatig te roeren, omdat calcium na enige tijd naar de bodem zakt. Door de beide ingrediënten te combineren ontstaat een licht scherpe geur.
Als de was droog is kan de schildering worden opgepoetst, is de was uitgehard dan is de was waterafstotend en weerbestendig. De was is daarmee ook geschikt voor het sealen van buitensculpturen. Houd er rekening mee dat de was niet boven de 100 graden wordt verhit en blijf altijd in de buurt van de was.
Werk in een goed geventileerde omgeving. Bij alles wat verhit wordt komen dampen vrij. Dus ook bij de was. Het is aan te raden deze dampen niet meteen in te ademen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.