De online cursussen Encaustic Art zijn te volgen op www.encaustichouse.com.
Deze online community is opgezet door Michael Bossom en Wemke de Jong. 
.
  • Cursussen met uitgebreide video's, waarbij de technieken stap voor stap worden uitgelegd
  • E-books met extra informatie
  • Inspiratie galleries
  • Opdrachten
  • Contact met mede-cursisten

Zodra de betaling is voldaan koppel ik de cursus aan je account! Vergeet daarom niet om een account aan te maken bij EncauticHouse.

Wil je de cursus cadeau doen en een voucher ontvangen voor deze cursus met een code zodat de ontvanger de cursus zelf kan koppelen aan zijn of haar account? Geef dat dan even aan bij de opmerkingen tijdens het betaalproces. Je ontvangt per post een voucher! 

Klik op de cursus voor uitgebreide informatie over de cursus!

Lees HIER alles over het maken van een account binnen EncausticHouse, het verzilveren van de couponcode en ook de andere mogelijkheden voor betaling! 
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Online cursus Improving landscapes (NEDERLANDS)

Verbeter je landschap van A6 naar A5 en A4. De cursus is gemaakt door Michael Bossom en vertaald naar het Nederlands

39,00

visibility
shopping_cart

Online cursus Encaustic Art Basics (NEDERLANDS)

Uitgebreide basiscursus Encaustic voor het IJzer en de Stylus Gebaseerd op het boek en de DVD van Michael Bossom Encaustic Art Basics.

69,00

Review van een klant over de cursus Encaustic Art Basics:

'Ik heb de laatste tijd niet veel gedaan met de was. Ik zag zoveel ideeën voorbij komen, dat ik niet meer wist waar ik mee zou beginnen. Dus een overvol hoofd ipv mijn hoofd lekker leeg maken. Ik heb besloten de cursus van EncausticHouse te volgen om de impasse te doorbreken. Ik dacht mijn hoofd niet meer breken, beetje basics herhalen. Ben ik blij dat ik dit gedaan heb zeg. De cursus zit zo goed in elkaar voor mij, verstand op nul en gewoon de videos en uitleg volgen, heerlijk. Nou ik dacht dat ik alle technieken zo wel voorbij had zien komen. Niet dus, in hoofdstuk 2 al komt er een techniek voorbij, die een hele uitdaging is voor me.'


Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.